Євроліга перенесла баскетбольний матч із Києва до Литви

Поділитися
Євроліга перенесла баскетбольний матч із Києва до Литви © http://budivelnyk.ua
Матч баскетбольного Єврокубка між київським "Будівельником" і французьким "Нантером" відбудеться у литовському Каунасі: поєдинок було перенесено на прохання європейської організації.

Київський "Будівельник" проведе домашній матч 1/8 фіналу Кубка Європи з французьким "Нантером" у литовському Каунасі.

Про неможливість проведення гри у Києві, посилаючись на нестабільну ситуацію в Україні, клубу повідомили з офісу Євроліги. Поєдинок відбудеться 4 березня.

Генеральний менеджер "Будівельника" Гедімінас Навікаускас повідомив, що варіант із Каунасом розглядали як резервний, тому рішення Євроліги не застало клуб зненацька.

"Тиждень тому ми обрали спорткомплекс у Каунасі резервним. Тепер же, після того як Євроліга оцінила ситуацію в Україні, як дуже небезпечну, ними було прийнято рішення перенести матч із Києва до Каунаса", - зазначив керівник.

Навікаускас сподівається, що місцеві литовські фани нададуть належну підтримку українському клубу на знак солідарності. Представник чемпіонів України також зазначив, що зараз Євроліга також розглядає можливість перенесення домашнього матчу іншого українського клубу - южненського "Хіміка" до Румунії. Нагадаємо, южненці в 1/8 Єврокубка зіграють з турецьким клубом "Анкара".

Нагадаємо, "Будівельник" зустрічався з "Нантером" в рамках розіграшу групового турніру Євроліги-2013/14: команди обмінялися домашніми перемогами - 80:61 (Нантер) і 97:87 (Київ).

Відзначимо також, що поки що в Україні було зіграно лише один баскетбольний матч - 28 лютого "Будівельник" здолав "Київ" 93:67 у матчі Суперліги. Інші поєдинки поки перенесено на невизначений термін.

Нагадаємо, раніше УЄФА перенесла матч футбольної Ліги Європи між київським "Динамо" та іспанською "Валенсією" зі столиці України на Кіпр. Також в цій же країні відбудеться товариський поєдинок футбольної збірної України зі США. !zn

Читайте також:

У ФІБА-Європа поки не планують позбавляти Україну Євробаскету-2015

"Будівельник" обіграв "Донецьк" і завоював Кубок України

Франція має намір провести Євробаскет-2015 замість України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі