Франція має намір провести Євробаскет-2015 замість України

Поділитися
Франція має намір провести Євробаскет-2015 замість України Президент Федерації баскетболу Франції натякнув на готовність забрати Євробаскет в України © lequipe.fr
Після того, як у пресі з'явилася інформація про критику європейськими інстанціями процесу підготовки України до чемпіонату Європи-2015, в Європі відразу ж знайшлися охочі провести змагання у себе в країні.

Одна з провідних баскетбольних країн світу - Франція - досить швидко відреагувала на повідомлення про критику ФІБА-Європа щодо процесу підготовки до організації Євробаскету-2015.

За інформацією l'equipe, французька сторона запропонувала ФІБА-Європа провести Євробаскет-2015, якщо Україна не впорається з цією місією. Про це повідомляє Планета Баскетбол.

При цьому президент французької федерації Жан-П'єр Сьюта повідомив, що поки таких прохань від ФІБА-Європа не надходило. Крім того Сьюта повідомив, що минулого літа пропонував Україні провести Євробаскет спільно з Францією і Німеччиною.

Варто відзначити, що Франція разом з Німеччиною, Італією і Хорватією були конкурентами України в боротьбі за право провести Євробаскет-2015, але відкликали свою заявку.

Примітно, що президент Федареции баскетболу України Олександр Волков зазначив, що організаційні проблеми виникають при підготовці до будь-якого великого змагання. А власне повідомлення у пресі трохи перебільшено.

Нагадаємо, Україна отримала право на проведення Євробаскету-2015 у грудні 2011 року. Турнір заплановано на вересень 2015-го. У змаганнях, які візьмуть шість українських міст, 24 європейські збірні. !zn

Читайте також:

"Будівельник" у напруженій боротьбі обіграв "Хапоель" у матчі Єврокубка

Реконструкція Палацу спорту в Києві почнеться у квітні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі