Україну можуть позбавити права провести Євробаскет-2015

Поділитися
Україну можуть позбавити права провести Євробаскет-2015 Поки політичні погляди Олександра Волкова не допомогли Євробаскету-2015 © The White House
Джерела, близькі до Федерації баскетболу України, повідомили, що керівництво ФІБА-Європа не задоволене надмірною активністю Олександра Волкова на політичній арені.

Головний баскетбольний орган Європи розкритикував президента Федерації баскетболу України Олександра Волкова за надмірне захоплення політикою і невиконання зобов'язань з підготовки до Євробаскету-2015.

Про це Волкову повідомили керівники ФІБА-Європи на закритій зустрічі, яку було проведено в рамках заходів у Барселоні, де у понеділок проходили жеребкування європейського та світового чемпіонатів з баскетболу.

Як повідомляє ua-tribuna.com, Волкову було вказано на необхідність безумовного виконання Україною своїх зобов'язань, пов'язаних із підготовкою і проведенням турніру, а також на надмірну задіяність керівника національної баскетбольної федерації в політичних подіях, що відбуваються сьогодні в Україні.

Нагадаємо, що Олександр Волков є народним депутатом від Партії регіонів.

Сам Волков переконував, що Євробаскету-2015 не загрожуватимуть політичні ризики та впливи. На що йому наполегливо рекомендували відійти від політики і зосередитися на підготовці до проведення чемпіонату Європи.

Особливу заклопотаність у ФІБА-Європа викликають повільні темпи будівництва об'єктів і протистояння між інвесторами, які представляють різні політичні сили.

Голові ФБУ Волкову дали зрозуміти, що якщо ситуація не зміниться на краще, Україна може втратити право проведення Євробаскету-2015.

Нагадаємо, що чемпіонат Європи з баскетболу повинен відбудуться у вересні 2015 року в шести містах України. Проте у жодному з них поки не готова арена, заявлена для проведення матчів турніру. Для вирішальної частини Євробаскету-2015 необхідна наявність палацу з місткістю не менш ніж 15 тисяч глядачів. !zn

Читайте також:

"Будівельник" у напруженій боротьбі обіграв "Хапоель" у матчі Єврокубка

Реконструкція Палацу спорту в Києві почнеться у квітні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі