Євроліга: "Будівельник" втратив одного з лідерів напередодні матчу з "Барселоною"

Поділитися
Євроліга: "Будівельник" втратив одного з лідерів напередодні матчу з "Барселоною" Артур Дроздов - суттєва втрата для команди Айнарса Багатскіса © iSport.ua
Кияни проведуть черговий поєдинок головного клубного баскетбольного євротурніру без форварда Артура Дроздова. Зважаючи на серйозну втрату, букмекери знизили і без того низькі шанси українців на успіх.

Форвард "Будівельника" Артур Дроздов, який минулому і нинішньому сезоні є одним із лідерів команди і її капітаном, не зможе взяти участь у матчі 5-го туру групового турніру Євроліги проти "Барселони".

Про характер травми і терміни відновлення Дроздова у "Будівельнику" не повідомили - головний тренер киян на передматчевій прес-конференції лише констатував факт травми, обмежившись заявами про те, що втрата ключового гравця - серйозний удар по боєздатності колективу.

Відзначимо, що у чотирьох матчах Євроліги Дроздов набирав 4,3 очки, 4,0 підбори і 1,5 передачі в середньому за 30 хвилин на паркеті.

Нагадаємо, що влітку Артур Дроздов не зміг взяти участі в Євробаскеті зі збірною України. Тоді у капітана "Будівельника" також були проблеми зі здоров'ям, характер яких не розголошувався.

Нагадаємо, що матч "Будівельник" - "Барселона" стане одним з найбільш очікуваних у нинішньому розіграші Євроліги для київського вболівальника. Керівники і піарники ліги вже надали поєдинку статус "Гра тижня", а сама вивіска "Барселона" в будь-якому виді спорту говорить у першу чергу про боєздатність цієї команди і безкомпромісність майбутнього протистояння.

Втім, головним завданням для Багатскіса буде налагодження не тільки дій на майданчику під час гри, а й "психологічне лікування" колективу. Адже після чергової поразки у Суперлізі ("будівельники" поступилися "Говерлі" з Івано-Франківська) тренерському штабу доведеться знайти необхідні слова, аби мотивувати легіонерів і українських гравців, які найчастіше беруть приклад з іноземців, на більш мобілізовані дії у матчах.

Втім, спортивні аналітики не вірять у "Будівельник", навіть не через травму Дроздова. Контори дають киянам значну фору напередодні гри - на перемогу "будівельників" у матчі можна поставити з коефіцієнтом 4,25. При цьому успіх "Барси" котирується з показником 1,22.

Відзначимо, що на сьогоднішній день "Будівельник" займає останнє місце в групі А, а "Барса" - друга в групі слідом за "Фенербахче".

Нагадаємо, матч "Будівельник" - "Барселона" відбудеться 14 листопада у Києві о 21:45. !zn

Читайте також:

Євроліга: "Будівельник" розгромлений головною сенсацією турніру

Баскетболіст Олексій Лень став сьомим українцем, що дебютував у НБА

Євробаскет: на будівництво тренувальних баз витратять 300 мільйонів держкоштів

Баскетбольний трюкач ледь не загинув під щитом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі