Євробаскет: Україна перемогла Ізраїль і захопила лідерство у своїй групі

Поділитися
Українська збірна зуміла здобути другу поспіль перемогу на чемпіонаті Європи у Словенії.

Збірна України з баскетболу здобула перемогу у другому матчі поспіль на чемпіонаті Європи, який цими днями проходить у Словенії. У другому турі підопічні Майка Фрателло обіграли Ізраїль 74:67.

Таким чином, українці захопили лідерство у групі А - в українців дві перемоги після двох матчів. Проте трохи пізніше на майданчику у Любляні відбудуться поєдинки Німеччина - Бельгія і Великобританія - Франція. Як мінімум німці можуть скласти конкуренцію українцям у боротьбі за лідерство.

Матч з Ізраїлем проходив на тлі нелегкої перемоги над Бельгією - нагадаємо, українці вирвали необхідний результат на останніх секундах зустрічі. Після гри наставник України Майк Фрателло зазначив, що його підопічним слід краще обирати ситуації для атаки, створювати моменти і набирати очки. Саме вдалі дії під чужим щитом і в захисті мали забезпечити успіх у зустрічі з ізраїльтянами, які несподівано поступилися Великобританії.

І вже у першій чверті українці пішли вперед, деколи ведучи у рахунку з досить комфортною перевагою. Схоже, що саме початок і зумовив успішний результат. Ізраїль зумів отямитися лише у другій половині матчу, але і тоді у цієї команди виникали проблеми з опікою нашого третього номера Максима Пустозвонова, а також, особливо, центрових - Кирила Натяжка та В'ячеслава Кравцова.

Також свої найкращі якості в українській команді показав і атакуючий захисник Сергій Гладир. Його 17 очок стали найкращим досягненням в атаці для обох команд.

Наступний поєдинок українці проведуть 6 вересня о 15:30 проти Німеччини. !zn

Читайте також:

"Будівельник" підписав колишнього баскетболіста "Майамі" і "Сан-Антоніо"

Український баскетбольний талант став кращим європейцем на драфті НБА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі