"Будівельник" підписав колишнього баскетболіста "Майамі" і "Сан-Антоніо"

Поділитися
"Будівельник" підписав колишнього баскетболіста "Майамі" і "Сан-Антоніо" Блейк Ехерн, баскетбол © Scanpix.com
Представник України у найпрестижнішому європейському баскетбольному турнірі клубів продовжує комплектацію складу.

Київський "Будівельник" напередодні старту сезону у баскетбольній Євролізі підписав ще одного баскетболіста, який має досвід виступів у Національній баскетбольній асоціації.

Слідом за форвардом ДаХуаном Саммерсом "будівельники" скористаються послугами американського розігруючого Блейка Ехерна, в чиєму послужному списку значаться 19 матчів у найсильнішій лізі планети у складі "Маямі Хіт" (сезон-2007/08), "Сан-Антоніо Сперс" (2008/09), і "Юти Джаз" (2011/12).

Утім, більшу частину своєї професійної кар'єри Ехерн провів у клубах Ліги розвитку (D-ліга, змагання для фарм-клубів НБА), але двічі ненадовго забирався в Європу - в 2009 році захисник виступав у мадридському "Естудіантесі", а сезон він захищав кольори італійського "Терамо".

Минулий сезон Ехерн почав з невдалої спроби пробитися до складу ще одного клубу НБА "Індіана Пейсерз" - через літній тренувальний табір, після чого відправився до Китаю, де захищав кольори клубу "Дунггуань Леопардс" і набирав в середньому 23,0 очка, 3,4 підбору і 3,9 передачі у матчах місцевого чемпіонату.

Нагадаємо, що нещодавно "будівельники" уклали угоду з ще одним гравцем, здатним закрити позицію першого номера - молодим латишем Янісом Стрелнієксом, який вже має досвід виступів у національній збірній.

Таким чином, Ехерн став вже п'ятим легіонером-новачком у складі "Будівельника". Також раніше кияни підписали двох досвідчених українських гравців - захисника Олександра Неруша і важкого форварда Леоніда Яйла. Між тим, як і раніше проблемною позицією киян є центровий. У даний момент основним гравцем цього амплуа є український литовець Михайло Анісімов. !zn

Читайте також:

За збірну України з баскетболу буде виступати ще один американець

Український баскетбольний талант став найкращим європейцем на драфті НБА

Турецького баскетболіста відсторонили від збірної через антиурядові протести

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі