Ярмоленко вважає, що "Динамо" не втратило шанси завоювати чемпіонство

Поділитися
Ярмоленко вважає, що "Динамо" не втратило шанси завоювати чемпіонство
Провідний футболіст київського клубу впевнений, що його команда буде демонструвати кращу гру після зимової перерви, яка дозволить їй повернутися у боротьбу за золоті медалі.

Атакуючий півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко вважає, що його команда зуміє нав'язати боротьбу за чемпіонство донецькому "Шахтарю", який зараз лідирує у чемпіонаті Прем'єр-ліги, випереджаючи киян на п'ять очок.

За словами одного з найкращих футболістів України, цьому сприятиме хороша робота в зимове міжсезоння.

"В боротьбі за золоті медалі дійсно ще нічого не втрачено. Взимку добре попрацюємо на тренувальних зборах, налагодимо ігрові зв'язки. Це особливо важливо, адже в минулому році до нас прийшло чимало новачків. Сподіваюся, у весняній частині чемпіонату ми будемо виглядати набагато сильнішими", - зазначив динамівець.

За його словами, 2013 рік став для "Динамо" невдалим, адже команда втратила лідерські позиції в українському чемпіонаті.

"Команда калібру "Динамо" повинна перебувати на найвищих місцях у турнірній таблиці, не замислюючись про другі або треті позиції", - зазначив Ярмоленко.

Нагадаємо, що "Динамо" вийде з відпустки в найближчі два дні і почне підготовку до весняної частини сезону-2013/14 в Іспанії. Першим випробуванням для команди Олега Блохіна стане участь в 1/16 фіналу Ліги Європи, де динамівці будуть змагатися з іспанською "Валенсією", а вже у перших числах березня зіграє проти донецького "Шахтаря" мало не головний матч сезону. Поєдинок відбудеться на домашній арені київського клубу.

До речі, Ярмоленко не став коментувати будь-які чутки щодо можливого інтересу з боку зарубіжних клубів, зазначивши, що йому не цікаво, у скільки оцінюється його трансферна вартість.

Раніше, зазначимо, інтерес до Ярмоленка виявляв англійський "Ліверпуль" і італійська "Фіорентина". !zn

Читайте також:

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Динамівський воротар очолив рейтинг найбільш цінних молодих футболістів з України

"Бешикташ" готовий прихистити нігерійського динамівця, незадоволеного своїм становищем у Києві

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі