WBC внесла колишнього чемпіона UFC Нганну до топ-10 боксерів надважкої ваги

Поділитися
WBC внесла колишнього чемпіона UFC Нганну до топ-10 боксерів надважкої ваги Френсіс Нганну © Boxingscene
Боєць може отримати шанс поборотися за титул у майбутньому.

Колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну (0-0-1, 0 КО) було внесено Всесвітньою боксерською радою (WBC) до топ-10 найкращих боксерів надважкої ваги за версією організації.

Про це повідомила офіційна сторінка WBC у Instagram.

37-річний камерунець посів у рейтингу десяте місце. Нганну провів лише один бій 28 жовтня і зазнав поразки від чинного чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

При цьому дебютант рингу виглядав не гірше за зірку боксу і нав'язав йому рівну боротьбу, відправивши британця в нокдаун, що стало справжньою сенсацією. Ф'юрі зумів перемогти лише розділеним рішенням суддів.

Таким чином, тепер Нганну зможе претендувати на титул WBC у майбутньому. Існує ймовірність, що пояс стоятиме на кону реваншу з Ф'юрі, якщо такий бій відбудеться, а британець все ще володітиме титулом.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі через важкий поєдинок з Нганну відклав свій бій з Олександром Усиком за звання абсолютного чемпіона світу. Раніше стало відомо, коли може відбутися найбільш довгоочікуваний бій останніх років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі