Ф'юрі побував у нокдауні та переміг Нганну роздільним рішенням суддів

Відео
Поділитися
Ф'юрі побував у нокдауні та переміг Нганну роздільним рішенням суддів © Getty Images
Британський чемпіон зазнав великих проблем проти дебютанта.

У ніч з 28 на 29 жовтня в Саудівській Аравії відбулося боксерське шоу, в головній події якого зустрічалися чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та зірковий боєць змішаних єдиноборств Френсіс Нганну (0-0 -1, 0 ДО).

Нганну був чемпіоном UFC, але на ринг вийшов уперше. Тим не менш, камерунець виглядав не гірше за зірку боксу і нав'язав йому рівну боротьбу.

Ф'юрі не вдавалося знайти ключі до захисту Нганну, тоді як його суперник завдавав потужних ударів і неодноразово влучав. Комбінації британця також періодично були точними, але потрясти опонента не вдавалося.

Нганну, у свою чергу, лівим боковим ударом відправив Ф'юрі в нокдаун вже в третьому раунді. Чемпіон світу був шокований таким розвитком подій, але зумів повернутися та продовжити боксувати. Ближче до кінця бою обидва боксери втомилися і в рівному протистоянні завершили поєдинок.

Відео нокдауну Ф'юрі

Getty Images

Судді ухвалили рішення не псувати статистику Ф'юрі і віддали йому перемогу роздільним рішенням – 96:93 та 95:94 на користь Тайсона та 95:94 на користь Нганну.

Відеоогляд бою

На кону не стояв титул WBC, яким володіє Ф'юрі. Британець отримав спеціальний чемпіонський пояс WBC Riyadh Champion.

Після поєдинку на ринг вийшов українець Олександр Усик та підтвердив, що готується зустрітися з Ф'юрі 23 грудня у бою за звання абсолютного чемпіона світу. При цьому дату поєдинку так і не було затверджено офіційно.

Раніше повідомлялося про те, що бій українського чемпіона світу з боксу перенесено на невизначений термін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі