"Вони хворі": Усик розповів про побажання смерті від росіян

Поділитися
Усик не вірить, що до росіян можна достукатися © Boxingscene
Український боксер також розповів, що допомагає відновити будинок, в якому росіяни вбили його друга.

Український чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик звернувся до співвітчизників та розповів про своє ставлення до росіян на тлі війни.

"Моє послання моєму непокірному народу: жовто-блакитне серце – це сила, це перемога. Щодо сусідів... Вони настільки хворі, що до них неможливо достукатися. Мені масово пишуть, що я поганий і маю померти. Хворих треба лікувати, нехай лікуються у себе", – цитує Усика rfi.fr.

Також боксер розповів, що допомагає відновити будинок в Ірпені, в якому російські війська вбили тренера з боксу Олексія Джунківського:

"Я випадково вибрав цей будинок. Коли ми прийшли подивитися на нього і побачили такий ступінь руйнування, то я трохи здивувався.

У цьому будинку був боксерський зал мого хорошого друга. Ми були з ним у збірній, їздили на змагання. Олексія Джунківського було застрелено російськими солдатами прямо в залі".

Нагадаємо, російська армія під натиском українських збройних сил навесні минулого року була змушена відступити з Київської області, зазнавши поразки.

Раніше Усик звернувся до російського пропагандиста Соловйова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі