"Ви – Третій рейх у всьому його прояві": Усик записав звернення до росіян

Відео
Поділитися
Усик зазначив, що Росія є загрозою для всього світу © Boxingscene
Український боксер висловив свою позицію щодо війни.

Український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик звернувся до росіян на тлі продовження повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну.

Усик вийшов в ефір на своїй сторінці в Instagram, де обговорив питання церкви та війни.

"Російська Федерація – це ворог України. Так-так, ви мене добре чуєте і ви бачите саме мене. Це ворог, який бажає вбити всіх людей у світі.

Ну, подивіться, якщо їхніми каналами кажуть, що ми вдаримо по Франції, ми вдаримо по Польщі, Британії. Вони всіляко залякують народ, кажуть, що потраплять до раю. Восьма заповідь – не убий.

Немає жодної священної війни чи очищення. Є війна, яку ви розв'язали 24 лютого 2022 року. Напали на Україну, нібито захищаючи якихось росіян, які не бажають вашого захисту.

Так само ви напали на Чехословаччину багато років тому, так само ви приїхали ще до інших країн. У Грузію. Ви всюди приїжджаєте із захистом, але тільки ви своїх росіян не захищаєте у самій Росії. Ніяк не захищаєте. Ви боретеся з фашизмом та нацизмом, якого немає. Ви – Третій рейх у всьому його прояві. Все те, що не зробив Гітлер, все продовжує робити ваш президент", – сказав Усик.

Спортсмен також зазначив, що сподівається на очищення церкви від зрадників:

"Я залишаюся і продовжую бути вірним Українській православній церкві та настоятелю нашої церкви митрополиту Онуфрію. І ще я хочу сказати, що хочу, щоб наша Українська православна церква очистилася від негідників, які в ній є. Це – не батюшки. Це ті люди, які приїхали працювати за настановою ворога – Російської Федерації".

Повне відео ефіру боксера опубліковано на офіційному YouTube-каналі.

Раніше промоутер Усика висловився про проросійські церковні публікації Ломаченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі