Промоутер Усика висловився про проросійські церковні публікації Ломаченка

Поділитися
Промоутер Усика висловився про проросійські церковні публікації Ломаченка Красюк - промоутер Усика © XSport
Функціонер вважає, що українцем маніпулюють.

Олександр Красюк, промоутер чемпіона WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО), поділився думками про колишнього чемпіона світу Василя Ломаченка (17-2, 11 КО).

"Я не спілкуюся з Ломаченком персонально, я не знаю його справжню точку зору. Але, якщо ми подивимося його останні публікації в інстаграмі, то бачимо один і той же напрямок. Звичайно, це все закрито за такою ширмою релігії, віри в Бога, православ'я Але це все не більше ніж сентименталізм.

У всіх конфесіях користуються сентименталізмом і недалекоглядністю своїх парафіян і таким чином маніпулюють їхню свідомість. Це не моя вигадка, а те, що відомо всьому освіченому світу. І, мабуть, Ломаченко став одним із тих, чиєю свідомістю маніпулюють. Але з мого боку це не більше припущення. Навряд чи він великий прихильник ворога, навряд чи він прихильник Росії, навряд чи він противник України. Я впевнений, що це не так", - наводить слова Красюка sport.24tv.ua.

Нагадаємо, що Ломаченко часто викладає посади, пов'язані з УПЦ МП. Також боксер після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого опублікував фото, на якому зображено дві руки у кольорах національних прапорів України та Росії на тлі символу світу – голуба.

Пізніше колишній чемпіон світу у трьох дивізіонах та олімпійський чемпіон 2008 та 2012 років з боксу був включений до Реєстру держзрадників, який веде Рух ЧЕСНО.

Раніше повідомлялося, що Ломаченко опублікував фото з митрополитом, який потрапив під санкції РНБО.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі