Ломаченко опублікував фото з митрополитом, який потрапив під санкції РНБО

Поділитися
Ломаченко опублікував фото з митрополитом, який потрапив під санкції РНБО Ломаченко поки що не володіє чемпіонськими титулами © Top Rank
Боксер опублікував пост у Instagram.

Ексчемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) опублікував у своєму Instagram фото митрополита Запорізького та Мелітопольського УПЦ МП Луки.

"Ми не повинні звертати увагу на те, хто дає нам завдання, ми повинні знати, що будь-яка справа тут, на землі, у всесвіті – справа від Господа, і нам належить виконувати її від щирого серця, без залишку", - підписав фото боксер.

Нагадаємо, 11 грудня указом президента України про рішення РНБО було запроваджено санкції проти низки ієрархів УПЦ МП, серед яких опинився і митрополит Запорізького та Мелітопольського УПЦ МП Лука (Андрій Коваленко).

Цим рішенням йому було заборонено користуватися активами, виводити капітали за кордон, а також Коваленка було позбавлено всіх державних нагород.

Зазначимо, що Ломаченко не вперше викладає посади, пов'язані з УПЦ МП. Також боксер після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого опублікував фото, на якому зображено дві руки у кольорах національних прапорів України та Росії на тлі символу миру – голуба.

Повідомлялося, що Ломаченко вступив у територіальну оборону Білгород-Дністровського. Однак 9 травня виклав пост "Дякую за перемогу".

30 жовтня одноголосним рішенням суддів Ломаченка у Нью-Йорку здобув важку перемогу над американцем Джемейном Ортісом.

На кону поєдинку не стояли чемпіонські титули, а українець після поразки від Лопеса провів третій бій поспіль без поясів.

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко після перемоги над Ортісом повернеться на службу до тероборони.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі