Володимир Кличко вийшов на друге місце серед чемпіонів-довгожителів

Поділитися
Володимир Кличко вийшов на друге місце серед чемпіонів-довгожителів
Український чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі володіє поясами основних боксерських організацій вже більше семи років.

Український чемпіон світу серед боксерів-професіоналів у суперважкій ваговій категорії за чотирма престижними версіями Володимир Кличко не віддає свої пояси більше семи років.

Щодо цього досягнення українець вийшов на друге місце після легендарного американського боксера 30-50-х років Джо Луїса, повідомляє "Сегодня".

За станом на четвер Кличко-молодший володіє поясами вже 7 років, 3 місяці і 13 днів. В американця Ларрі Холмса було 7 років, 3 місяці 12 днів, а найдовше не розлучався з титулом Джо Луїс - 11 років, 8 місяців і 8 днів.

Хоча легендарні американці проводили захисти частіше - у Луїса 25 боїв, у Холмса - 20, у Кличка - 14, такого показника не досягали ані Джо Фрейзер, ані Майк Тайсон, ані Леннокс Льюїс, ані Евандер Холіфілд, ані Мохаммед Алі.

Нагадаємо, що востаннє Кличку-молодшому вдалося захистити свої титули 4 травня 2013 року у матчі проти італійця Франческо Піанети. Тоді українець переміг нокаутом.

Що стосується Віталія Кличка, то своїм поясом за версією WBC він володіє з 24 квітня 2004 року - після перемоги над південноафриканцем Коррі Сандерсом. Після цього Кличко-старший провів 9 захистів, йдучи при цьому з боксу майже на чотири роки - з грудня 2004-го по жовтень 2008-го.

Відзначимо, що наступний поєдинок Володимир Кличко проведе 5 жовтня у Москві проти регулярного чемпіона за версією WBA Олександра Повєткіна. !zn

Читайте також:

Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Призери Олімпіади в Лондоні Гвоздик і Берінчик поки не йдуть у професійний бокс

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі