Володар "Золотого м'яча" Каннаваро став тренером клубу з Саудівської Аравії

Поділитися
Володар "Золотого м'яча" Каннаваро став тренером клубу з Саудівської Аравії Каннаваро раніше працював в Китаї © zeenews.india.com
Знаменитий екс-захисник збірної Італії підписав контракт на вісім місяців.

Капітан збірної Італії на чемпіонаті світу-2006 Фабіо Каннаваро став головним тренером клубу "Аль-Наср" з Саудівської Аравії.

Каннаваро підписав з чинним чемпіоном країни контракт терміном на 8 місяців. Правда, в разі успішного співробітництва сторони зможуть переукласти угоду ще на рік. На даний момент "Аль-Наср" посідає лише сьоме місце в чемпіонаті. Раніше з цією командою працював інший італієць - Вальтер Дзенга, який зараз тренує італійську "Сампдорію".

Зазначимо, що тренерську кар'єру Каннаваро почав у 2013 році, проте працює поки тільки в Азії. В останні два роки він працював у клубі "Аль-Ахлі" з ОАЕ (асистентом головного тренера), а також в китайському "Гуанчжоу Евергранд" (головним тренером).

Читайте також: Капелло залишив пост тренера збірної Росії і отримає 15 мільйонів компенсації

Нагадаємо, Каннаваро є володарем "Золотого м'яча" 2006 року. Разом зі збірною Італії захисник у тому ж році виграв чемпіонат світу, а в 2000 році ставав віце-чемпіоном Європи. У складі "Парми" Каннаваро вигравав Кубок УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі