Капелло залишив пост тренера збірної Росії і отримає 15 мільйонів компенсації

Поділитися
Капелло залишив пост тренера збірної Росії і отримає 15 мільйонів компенсації Капелло отримає 15 мільйонів євро © gazeta.ru
Росіяни все-таки розлучилися з італійським тренером, при якому збірна займає лише третє місце у відбірковій групі Євро-2016.

Головний тренер збірної Росії з футболу відправлений у відставку, повідомляє російська служба BBC, посилаючись на прес-службу Російського футбольного союзу.

РФС подякував італійському фахівцю за роботу та побажав успіхів у подальшій діяльності. Договір про співпрацю з Капелло припинено "за згодою сторін", а в якості компенсації італієць отримає 15 мільйонів євро.

Нагадаємо, 24 червня виконком РФС прийняв рішення, що тренер повинен продовжити роботу, незважаючи на погані результати. Повідомлялося, що Капелло може залишитися біля керма збірної до закінчення відбору на Євро-2016. А російський бізнесмен Алішер Усманов погодився виділити РФС 300 мільйонів рублів на погашення боргів перед італійцем. Однак тепер сторони вирішили припинити співпрацю.

Нагадаємо, що Капелло став головним тренером збірної Росії влітку 2012 року. Під керівництвом італійського фахівця росіяни вперше за 12 років пробилися на чемпіонат світу, але там не змогли вийти з однієї групи з Бельгією, Алжиром і Південною Кореєю. А у відборі на Євро-2016 росіяни набрали лише 8 очок у шести матчах і посідають у своїй групі третє місце. Чутки про можливу відставку Капелло з'явилися після того, як 14 червня збірна Росії в матчі відбору на своєму полі програла Австрії (0:1).

Читайте також: Анчелотті не захотів очолити "Мілан"

Найбільш імовірною кандидатурою на посаду нового головного тренера збірної називають Леоніда Слуцького, який очолює московський ЦСКА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі