Владислав Ревенко посів третє місце на легкоатлетичному турнірі "Стрибки на Майдані"

Поділитися
Владислав Ревенко посів третє місце на легкоатлетичному турнірі "Стрибки на Майдані" Владислав Ревенко знову фінішував третім на "Стрибках на Майдані" © litva-tour.eu
Український стрибун з жердиною поступився у напруженій боротьбі поляку Петру Лисеку і німцеві Міхелу Фрауену.

14 вересня на площі біля Київської мерії відбувся традиційний легкоатлетичний турнір зі стрибків з жердиною "Стрибки на Майдані".

Українець Владислав Ревенко у напруженій боротьбі, яка проходила у нелегких погодних умовах на імпровізованому помості, посів третє місце, поступившись лише поляку Петру Лисеку і німцеві Міхелу Фрауену.

Всі стрибуни із жердиною зупинилися на позначці 5.30 м, проте за кількістю результативних спроб першість дісталася польському атлету. Спортсмени штурмували планку на позначці 5.40 м, але так і не зуміли виконати свої стрибки без помилок.

Відзначимо, що турнір "Стрибки на Майдані" проводиться вже вшосте - одним з ідейних натхненників турніру є президент НОК України багаторазовий рекордсмен світу Сергій Бубка. Змагання входять в офіційний календар Міжнародної федерації легкої атлетики (ІААФ).

Владислав Ревенко почав свої виступи на позначці 5.00, і відразу ж зазнав невдачі, яка могла вивести з рівноваги будь-якого спортсмена - шестовик збив планку і, невдало згрупувавшись, вилетів за межі сектора. Але українець, як ні в чому не бувало, піднявся і, одержавши невелику допомогу від лікарів, продовжив змагатися. Дощ не тільки робив покриття імпровізованої доріжки мокрим, але і заважав спортсменам встановити правильну точку відштовхування, що зрештою позначилося на результатах.

Нагадаємо, що в минулому році Ревенко також був третім на київському турнірі. Перемогу ж на тому турнірі здобув ще один український атлет Максим Мазурик, який, втім, нинішні змагання пропустив.

Відзначимо, що цього вікенду чемпіонка світу-2013 Ганна Мельниченко стала переможницею престижного турніру з багатоборства у французькому Таленсі. Українка вперше в своїй кар'єрі була першою на цих підсумкових змаганнях. !zn

Читайте також:

Богдан Бондаренко завершив успішний сезон перемогою на турнірі в Італії

Легкоатлет Юрій Кримаренко встановив особистий рекорд на міжнародному турнірі у Бердичеві

Американська легкоатлетка поскаржилася на "невдячну публіку" під час ЧС в Москві

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі