Відбулася процедура зважування перед титульним боєм українця Постола проти Раміреса

Поділитися
Відбулася процедура зважування перед титульним боєм українця Постола проти Раміреса Постол може знову завоювати чемпіонський пояс © Boxingscene
Бійці вклалися у вагу.

Відбулася традиційна процедура зважування українського боксера першої напівсередньої ваги Віктора Постола (31-2, 12 КО) і чемпіона світу за версіями WBC і WBO Хосе Раміреса (25-0, 17 КО).

Обидва бійці вклалися в вагові рамки першої напівсередньої ваги. Хосе Рамірес показав вагу 139.8 фунтів (63.04 кг), а Віктор Постол - 139.7 фунтів (63.04 кг). Відзначимо, що ліміт першого напівсереднього дивізіону - 63,5 кг.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію бою Постол - Рамірес.

Нагадаємо, бій Постол - Рамірес відбудеться в ніч з 29 на 30 серпня в Лас-Вегасі. На кону будуть стояти пояса WBC і WBO, якими володіє Рамірес.

Спочатку боксери повинні були вийти в ринг 1 лютого в Китаї, але через коронавірус він був перенесений на 9 травня в США, куди незабаром також дістався COVID-19.

Букмекери зробили прогноз на бій Постол - Рамірес.

В останньому своєму поєдинку в квітні минулого року Постол впорався з французом Мохамедом Мімуном, перемігши суперника одноголосним рішенням суддів.

Віктор Постол вже був чемпіоном за версією WBC - в 2015-му році він несподівано нокаутував Лукаса Матіссе. Уже в наступному поєдинку українець позбувся титулу, поступившись за очками Теренсу Кроуфорду.

Раніше повідомлялося про те, що Постол зустрівся з Раміресом перед чемпіонським боєм.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі