Букмекери зробили прогноз на чемпіонський бій українця Постола

Поділитися
Букмекери зробили прогноз на чемпіонський бій українця Постола Бій почнеться рано вранці 30 серпня по Києву © The Sun
Українець буде боротися за два титули чемпіона світу.

Букмекери зробили прогноз на бій українського боксера першої напівсередньої дивізіону Віктора Постола (31-2, 12 КО) і чемпіона світу за версіями WBC і WBO Хосе Раміреса (25-0, 17 КО).

На думку аналітиків, Рамірес повинен з легкістю захистити свої чемпіонські звання. Коефіцієнт на його перемогу - 1.17. На перемогу Постола - 5.00, а на нічию - 31.00.

Найбільш імовірним результатом бою вважається перемога чинного чемпіона за очками - 1.55. Дострокова перемога Раміреса - 3.40. Перемога Постола рішенням суддів і нокаутом оцінена однаково - 9.00.

Поєдинок пройде 29 серпня в Лас-Вегасі. На кону будуть стояти пояса WBC і WBO, якими володіє Рамірес. По Києву боксери вийдуть на ринг орієнтовно о 5:00 ранку 30 серпня.

Нагадаємо, спочатку боксери повинні були вийти в ринг 1 лютого в Китаї, але через коронавірус він був перенесений на 9 травня в США, куди незабаром також дістався COVID-19.

В останньому своєму поєдинку у квітні минулого року Постол впорався з французом Мохамедом Мімуном, перемігши суперника одноголосним рішенням суддів.

Раніше повідомлялося про те, що Постол зустрівся з Раміресом лицем до лиця перед чемпіонським боєм.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі