УЄФА дасть оцінку інциденту на "Олімпійському" 4 березня

Поділитися
УЄФА дасть оцінку інциденту на "Олімпійському" 4 березня За безлади на трибунах стадіон може отримати дискваліфікацію © football.ua
Матч 1/16 фіналу Ліги Європи між "Динамо" і "Генгамом" ледь не був зірваний через заворушення на трибунах.

УЄФА відкрив дисциплінарні справи щодо низки матчів єврокубків, які відбулися на цьому тижні: в їх числі неприємний епізод в матчі 1/16 фіналу Ліги Європи між Динамо і Генгамом.

Нагадаємо, що наприкінці другого тайму гра була зупинена на 10 хвилин з-за того, що біля гостьового сектору французьких вболівальників почалися бійки між динамівських ультрас, стюардами, а також людьми, які намагалися втрутитися в конфлікт. Гравці "Динамо" на чолі з Олександром Шовковським швидко заспокоїли фанатів, а самі представники ультрас-руху після гри засудили дії "окремих осіб", які влаштували "забіги по стадіону".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс назвав ситуацію не такою вже й страшною: на його погляд, найголовніше, що ніхто з глядачів не постраждав, а також те, що вболівальники не вибігали на поле. Втім, у формулюванні УЄФА, вболівальники намагалися вибігти на футбольний газон.

Правову оцінку події на НСК "Олімпійський" 26 лютого експерти УЄФА дадуть 4 березня. Тоді ж будуть розглянуті інциденти під час матчу Ліги Європи між "Інтером" і "Селтіком", а також ігри 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів "Байєр" - "Атлетико".

Читайте також: УЄФА проявила поблажливість у справі "Арени Львів"

дві українські команди - "Дніпро" і "Динамо" - успішно подолали 1/16 фіналу Ліги Європи: дніпряни за сумою двох матчів здолали грецький "Олімпіакос", а динамівці - французький "Генгам". У наступному раунді "Дніпро" зустрінеться з голландським "Аяксом", а "Динамо" - з англійським "Евертоном".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі