1/16 фіналу Ліги Європи: результати матчів, відео голів

Відео
Поділитися
1/16 фіналу Ліги Європи: результати матчів, відео голів Турецький "Бешикташ" пройшов у серії пенальті англійський "Ліверпуль" © facebook.com/Besiktas
За два представника України та Іспанії, а також відразу п'ять команд з Італії зуміли подолати бар'єр 1/16 фіналу Ліги Європи.

26 лютого, були зіграні матчі 1/6 фіналу Ліги Європи. Крім того, що перший раунд плей-офф нарешті подолали представники України київське "Динамо" та дніпропетровський "Дніпро", команди видали кілька напружених протистоянь.

Так, вилетіли з розіграшу представники Німеччини - менхенгладбахська "Боруссія", не буде в 1/16 фіналу і двох англійських команд - "Тоттенхема" і "Ліверпуля". Втратила одного представника та Іспанія - "Атлетик" з Більбао. Найбільше - 5 - в 1/8 фіналу зіграє команд з Італії: причому, слід зазначити, що італійці в повному складі.

Повністю список команд-учасниць 1/8 фіналу Ліги Європи виглядає наступним чином:

"Аякс" (Нідерланди), "Бешикташ" (Туреччина), "Брюгге" (Бельгія), "Динамо" Москва (Росія), "Дніпро" (Україна), "Динамо" Київ (Україна), "Евертон" (Англія), "Фіорентина" (Італія), "Інтер" (Італія), "Наполі" (Італія), "Рома" (Італія), "Севілья" (Іспанія), "Торіно" (Італія), "Вільярреал" (Іспанія), "Вольфсбург" (Німеччина),"Зеніт" (Росія).

Жеребкування цієї стадії відбудеться о 14:00 в швейцарському Ньоні.

1/16 фіналу Ліги Європи. Другі матчі

Динамо - Генгам - 3:1 (перший матч - 1:2)

Олімпіакос - Дніпро- 2:2 (0:2)

Брюгге - Ольборг- 3:0 (3:1)

Зеніт - ПСВ- 3:0 (1:0)

Феєноорд - Рома- 1:2 (1:1)

Атлетик - Торіно- 2:3 (2:2)

Наполі - Трабзонспор- 1:0 (4:0)

Спортинг - Вольфсбург- 0:0 (0:2)

Евертон - Янг Бойз- 3:1 (4:1)

Легія - Аякс- 0:3 (0:1)

Динамо М - Андерлехт- 3:1 (0:0)

Інтер - Селтік- 1:0 (3:3)

Бешикташ - Ліверпуль - 1:0, пен. 5:4 (0:1)

Боруссія М - Севілья- 2:3 (0:1)

Фіорентина - Тоттенхем- 2:0 (1:1)

Зальцбург - Вільярреал- 1:3 (1:2).

Одним з найцікавіших протистоянь у матчах 1/16 фіналу вийшла зустріч "Боруссії" і "Севільї". Діючі переможець Ліги Європи обіграв суперника 1:0 на домашньому стадіоні. І вже на 8-й хвилині Карлос Бакка за допомогою захисника німців Мартіна Штранцля відкрив рахунок. Події на полі розвивалися стемительно і вже через 20 хвилин на табло горіли цифри 2:2.

Для виходу в наступний раунд німцям треба було забивати двічі: і вони влаштували "Севільї" облогу не гірше, ніж це робить "Реал" або "Барса" в чемпіонаті Приклади. Однак гладбахцев підвело видалення Граніту Джаки. Природно, що організувати відразу два голи у меншості у німців майже не було шансів. Гості ж в одній з стрімких контратак зняли всі питання, забивши третій гол - 3:2.

Ще одна драма сталася в Стамбулі, де зустрічалися місцевий "Бешикташ" і "Ліверпуль". Англійці усилями Маріо Балотеллі перемогли на домашньому стадіоні 1:0, і в першу чергу їхали на виїзд з намірами не пропустити.

Спочатку "червоні" володіли перевагою, але не використали свої моменти. А на 73-й хвилині вдався чудовий удар Толгаю Арслану, який вийшов на заміну - 1:0. "Орли" нарощували обороти і в овертаймі у гостей майже не було можливостей уникнути серії пенальті.

Як виявилося, турки краще виконують удари. У вирішальний момент захисник "Ліверпуля" Деян Ловрен пробив мимо цілі, тим самим вивівши "Бешикташ" в 1/8 фіналу ЛЄ.

Представник України в лізі Чемпіонів донецький Шахтар 11 березня проведе матч-відповідь 1/8 фіналу проти німецької "Баварії". Нагадаємо, що 17 лютого у Львові підопічні Мірчі Луческу відстояли нічию 0:0 з однією з найкращих команд Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі