Ліга Європи: результати матчів 1/16 фіналу, відео голів

Поділитися
Ліга Європи: результати матчів 1/16 фіналу, відео голів Перші матчі 1/16 фіналу Ліги Європи вийшли цікавими © uefa.com
Ігровий день в Європі вийшов дійсно цікавим. Після відсіву 16 команд на стадії першого раунду плей-офф подальша боротьба за трофей обіцяє бути ще цікавішим.

19 лютого було зіграно 16 матчів першого раунду плей-офф Ліги Європи. У ряді протистоянь матч 26-го числа перетворюється на формальність, а майже у всіх - вся боротьба попереду.

Два представники України - "Динамо" і "Дніпро" зіграли по-різному - дніпропетровці вдома здолали грецький "Олімпіакос" 2:0, а ось кияни на виїзді поступилися "Ґенґаму" 1:2.

Цікавими виявилися матчі в Глазго, де "Селтік" і італійський "Інтер" зіграли внічию 3:3. При цьому вже після першого тайму протистояння міланці вели 3:2, проте гол Йона Гвідетті, шведа італійського походження, який належить "Манчестер Сіті", подарували "кельтам" надію на поєдинок. Нападник відзначився " на 90-й хвилині.

Також слід відзначити поєдинок за участю ще одного екс-суперника української команди у Лізі Європи. Турецький "Трабзонспор" приймав на своєму полі італійський "Наполі", і здавалося, повинен забезпечити собі хороший заділ перед повторною грою. Однак у підсумку, гра перетворилася для чорноморців у повну катострофу. Неаполітанці забили у їх ворота чотири м'ячі.

Нагадаємо, що "Трабзонспор" двічі обіграв харківський "Металіст" в нинішньому сезоні - 2:1 на виїзді і 3:1 вдома. Проте швидше всього 26 лютого турки проведуть заключний поєдинок у нинішньому розіграші Ліги Європи.

Практично вирішив долю подальшого протистояння і англійський "Евертон" - "іриски" на виїзді розгромили швейцарський "Янг Бойз" 4:1, а також бельгійський "Брюгге", який не залишив шансів данському "Ольборгу" на його полі - 3:1. Адже на цьому стадіоні навіть "Динамо" програло 0:3.

А ось чинний володар трофею іспанська "Севілья" не зуміла добитися хорошого результату в домашньому матчі з "Боруссією" з Менхегладбаха - всього лише 1:0, що в цілому цілком зрозуміло, адже гладбахцы займають лідируючі позиції в чемпіонаті Бундесліги. Тепер все вирішиться у матчі-відповіді, і не факт, що Фортуна буде на боці іспанців.

Ще один представник Іспанії "Вільярреал" теж відклав всі до поєдинку. "Субмарина" обіграла австрійський "Зальцбург" 2:1. Також не все ясно в протистоянні "Атлетика" з Більбао і італійського "Торіно" - 2:2 в Італії.

Ліга Європи. 1/16 фіналу. Перші матчі

Ґенґам - Динамо- 2:1 (0:1)

Дніпро - Олімпіакос- 2:0 (0:0)

Ольборг - Брюгге- 1:3 (0:2)

ПСВ - Зеніт- 0:1 (0:0)

Рома - Фейєнорд- 1:1 (1:0)

Торіно - Атлетик- 2:2 (2:1)

Трабзонсор - Наполі- 0:4 (0:3)

Вольфсбург - Спортинг- 2:0 (0:0)

Аякс - Легія- 1:0 (1:0)

Андерлехт - Динамо М - 0:0

Селтік - Інтер- 3:3 (2:3)

Ліверпуль - Бешикташ- 1:0 (0:0)

Севілья - Борусія М- 1:0 (0:0)

Тоттенхем - Фіорентина- 1:1 (1:1)

Вільярреал - Зальцбург- 2:1 (1:0).

Додамо, що поєдинки відбудуться 26 лютого на полях суперників, зазначених у парах другими. Жеребкування 1/8 фіналу відбудеться 27-го числа, а самі протистояння у другому раунді плей-офф - 12 і 19 березня.

Після матчу з "Ґенґамом" президент "Динамо" назвав дії словенського арбітра Славко Винчича бандитизмом на футбольному полі. За його словами, якщо б суддя зупинив гру, коли травму отримав Сергій Сидорчук, це допомогло б футболістам тримати себе в руках.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі