Усик назвав боксера, з яким хотів би провести наступний бій

Поділитися
Усик назвав боксера, з яким хотів би провести наступний бій Наступний бій українця може відбутися на початку наступного року © Boxingscene
І це не Ф'юрі.

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик (20-0, 13 КО) назвав боксера, з яким хотів би провести свій наступний бій.

"Усик повернеться на ринг на початку 2023 року. Усик хотів би битися з Вайлдером, але проведе поєдинок з переможцем його протистояння з Хеленіусом. Усик відрізняється від Ф'юрі. Він шукає переможців, а не програвших", - повідомив менеджер українця Егіс Клімас.

Нагадаємо, наприкінці серпня Усик у реванші переміг Джошуа роздільним рішенням суддів та захистив свої титули. Бій проходив у Джідді (Саудівська Аравія).

Бій Вайлдер - Хеленіус відбудеться 15 жовтня в американському Брукліні. У своєму останньому поєдинку Вайлдер минулого року нокаутом програв Тайсону Ф'юрі.

Раніше повідомлялося про те, що Усик вирушить на фронт підтримати солдатів ЗСУ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі