Усик вперше однозначно відповів на запитання щодо анексії Криму

Поділитися
Усик вперше однозначно відповів на запитання щодо анексії Криму Усик зазначив, що Крим залишається частиною України © Boxingscene
Боксер упевнений, що одного разу півострів буде звільнено від російських окупантів.

Український чемпіон світу за версіями IBF, IBO, WBA Super та WBO у надважкій вазі Олександр Усик торкнувся теми анексії Криму та висловив свою позицію.

"Багато ми вже про це спілкуємося. Знаєте, що мені не подобається в житті? Коли хочуть їсти за мій рахунок, але я не пригощаю, а в мене вимагають, щоб я заплатив.

У 2014 році, коли Крим уже був окупованим... Я не пам'ятаю, я приїхав з якогось поєдинку, і в нас була прес-конференція на Подолі в якомусь спортивному пабі, і там мене запитали про Крим. Хлопця, який народився у Криму та живе там. Чий Крим? Він український, був українським і залишається.

Крим – це тимчасово окупована територія, але вона обов'язково повернеться, як було до 2014 року", – заявив Усик на першій прес-конференції в Україні після перемоги над Джошуа.

Нагадаємо, Олександр Усик 20 серпня роздільним рішенням суддів переміг у реванші Ентоні Джошуа та захистив свої титули. Бій проходив у Джидді (Саудівська Аравія).

Раніше повідомлялося про те, як Усик відреагував на вигуки про Сімферополь після реваншу з Джошуа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі