Усик може провести наступний бій у травні - Клімас

Поділитися
Усик може провести наступний бій у травні - Клімас Усик планує дебютувати в суперважкій вазі © BoxingScene
Менеджер українця Егіс Клімас вважає, що оптимальним суперником для Олександра є Андре Уорд.

Менеджер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) Егіс Клімас заявив, що наступний поєдинок українець може провести в травні.

"Думаю, Усик переможе Джошуа. Але не в квітні, спочатку йому потрібен один або два бої в супертяжах. Навіть не думаю, що Усик повернеться в ринг у квітні, думаю, це відбудеться в травні, оскільки ми хочемо, щоб він відпочив.

Чи може Усик залишитися у важкій вазі? Деякі люди кажуть, що Андре Уорд може повернутися. Уорд говорив, що хотів зустрітися з Беллью, але Тоні не побив Усика. Чи готовий тепер Уорд повернутися і зустрітися з українцем?

Думаю, в Усика та Уорда вийде хороший поєдинок. Уорд дуже добре відпрацював проти Ковальова. Може йому вдасться зробити що-то з Усиком та показати конкурентний бій. Але, я особисто думаю, що Усику краще підніматися в суперважку вагу і починати нокаутувати цей дивізіон", - заявив Клімас.

Свій останній бій Усик провів 10 листопада в Манчестері проти Тоні Беллью (33-3-1, 20 КО) та переміг видовищним нокаутом у восьмому раунді.

Раніше Усика нагородили першим в історії Кубком легенд Федерації боксу України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі