Непереможний чемпіон світу Ворд готовий повернутися в бокс заради бою з Усиком

Поділитися
Непереможний чемпіон світу Ворд готовий повернутися в бокс заради бою з Усиком Ворд завершив кар'єру восени минулого року © BoxingScene
Українець може провести бій з американським боксером.

Промоутер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) Олександр Красюк заявив про те, що Андре Ворд (32-0, 16 КО) виявляє бажання зустрітися в рингу з українцем.

"Одному Господу відомо, що буде далі. Плануємо, що наступний бій буде не в крузервейті. Однак у нас є ще один варіант, який прийшов на порядок денний зовсім недавно. Є американський боксер, який висловився про можливості провести поєдинок з Усиком в першій важкій вазі.

Мова про Андре Ворде. Так, він пішов з боксу, але ж Беллтю теж йшов вже. Його можна повернути, але нехай він сам повертається. Це повинна бути його ініціатива. Станом на сьогодні, нас цікавить надважка вага", - повідомив Красюк.

Нагадаємо, 10 листопада в Манчестері Олександр Усик (16-0, 12 КО) у восьмому раунді нокаутував Тоні Беллью (30-3-1, 20 КО), провівши нищівну двійку і відправивши британця на канвас.

Таким чином, Усик захистив титули за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring у першій важкій вазі.

Андре Ворд у вересні минулого року оголосив про завершення кар'єри. 33-річний чемпіон світу в напівважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF провів на професійному рингу 32 бої, в яких здобув 32 перемоги.

Раніше повідомлялося про те, що Усик збереже чемпіонські пояси при переході у суперважку вагу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі