Українець Богдан Бондаренко здобув головний приз сезону на "Діамантовій Лізі"

Поділитися
Українець Богдан Бондаренко здобув головний приз сезону на "Діамантовій Лізі" Бондаренко виграв Діамантову Лігу © http://diamondleague.com/
Легкоатлет виграв турнір у секторі для стрибків у висоту - протягом усього сезону йому не було рівних у цьому виді програми.

Український легкоатлет Богдан Бондаренко виграв "Діамантову Лігу"-2013 у секторі для стрибків у висоту. У фіналі змагань, який відбувся у Цюріху, українець знову опинився попереду всіх, і набравши у підсумку 26 очок за весь сезон, став переможцем турніру.

В якості призу Бондаренко виграв діамант вагою у 4 карата і грошову винагороду 40 тисяч доларів.

У Цюріху Бондаренко стрибнув на "скромні" для себе в нинішньому сезоні 2.33 м, але і цього виявилося достатньо, щоб стати першим. Слід зазначити, що на фінальному етапі Бондаренко і зовсім зробив два стрибка. У черговий раз встановивши планку на 1 см вище світового рекорду, українець, втім, не став стрибати, судячи з усього, відклавши питання взяття нового досягнення на наступний сезон.

Раніше перемога на "Діамантовій Лізі" підкорялася Ользі Саладусі, яка була першою у секторі для потрійного стрибка в сезоні-2012.

Зазначимо, що Бондаренко вже втретє поспіль виграє звання найкращого європейського легкоатлета місяця за версією ЕАА (Європейської асоціації легкої атлетики). Згідно з опитуванням фахівців і журналістів, українець став переможцем номінації у травні, червні та липні. Безсумнівно, що він залишиться головним претендентом і на перемогу у серпні - в останньому місяці літа харків'янин, нагадаємо, здобував звання чемпіона світу у Москві з рекордом змагань.

Окрім вдалого виступу Бондаренка в Цюріху можна відзначити і третє місце українки Марії Ремень на дистанції 200 м. Вона фінішувала з результатом 22,67. !zn

Читайте також:

Ганна Мельниченко принесла Україні першу золоту медаль на ЧС з легкої атлетики

Американська легкоатлетка поскаржилася на "невдячну публіку" під час ЧС в Москві

НСК "Олімпійський" може прийняти чемпіонат Європи з легкої атлетики

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі