Український олімпійський чемпіон отримав тяжку травму і може завершити кар'єру

Поділитися
Український олімпійський чемпіон отримав тяжку травму і може завершити кар'єру Абраменко – зірковий український спортсмен © НОК України
Українець серйозно травмувався.

Зірковий український фрістайліст Олександр Абраменко отримав тяжку травму.

"Ми пішли, зробили МРТ, і нам дали діагноз, що там розрив хрестоподібної зв'язки коліна, розтягнення заднього хреста та пошкодження кісток. Це лише операція, тільки так відновиш. Це дев'ять місяців реабілітації. Цей сезон для мене закінчено. Я розчарований, що не зможу виступити на чемпіонаті світу.

Треба зробити операцію і дивитимемося, як піде відновлення. Можуть бути нюанси, тобто для звичайного життя все буде добре, але для нашого спорту може турбувати дуже сильно. Чи це кінець кар'єри – не скажу. Дивитимемося, як усе розвиватиметься", – розповів Абраменко.

Нагадаємо, на зимовій Олімпіаді-2022 у Пекіні Олександр Абраменко завоював срібну медаль. Український спортсмен зумів посісти друге місце у лижній акробатиці, поступившись лише китайцю Ці Гуанпу. Бронза дісталася росіянину Іллі Бурову.

Абраменко є єдиним чоловіком в історії України, якому вдалося здобути нагороди на двох зимових Іграх. У Пхенчхані-2018 українець став чемпіоном.

Раніше повідомлялося про те, що українці виграли медалі на другому поспіль етапі Кубка світу з лижної акробатики.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі