Український коментатор назвав Росію окупантом у прямому ефірі матчу Ліги Європи

Відео
Поділитися
Український коментатор назвав Росію окупантом у прямому ефірі матчу Ліги Європи "Спартак" програв "Лестеру" у Москві © uefa.com
Сергій Лук'яненко висловив свою позицію перед початком поєдинку за участю московського "Спартака".

Український спортивний коментатор Сергій Лук'яненко висловив свою позицію щодо Росії в прямому ефірі перед матчем Ліги Європи між московським "Спартаком" і англійським "Лестером".

"Добрий вечір, вітаю вас у Москві, столиці країни-агресора, країни-окупанта. Країни, яка анексувала у нашої улюбленої неньки півострів. Країни, яка почала війну на сході України.

На жаль, ця війна забрала, за даними ООН, понад 13 тисяч життів. Зрозуміло, що я, як громадянин України, сьогодні щиро бажаю "Спартаку" поразки в матчі з "Лестером", тому що спорт не може прославляти Росію - країну, яка не може жити в мирі зі своїми сусідами. Але як коментатор я буду намагатися працювати нейтрально", - заявив Лук'яненко в ефірі медіасервісу MEGOGO.

Варто відзначити, що "Спартак" в результаті програв з рахунком 3:4 - всі голи в складі англійців на свій рахунок записав Патсон Дака.

Раніше повідомлялося про те, що УЄФА визначив Крим частиною України і викликав обурення у окупантів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі