Український чемпіон Європи зі стрибків у воду розповів, як його родина вирвалася із блокадного Маріуполя

Поділитися
Український чемпіон Європи зі стрибків у воду розповів, як його родина вирвалася із блокадного Маріуполя Оліферчик народився у Маріуполі © ТСН
Нині його родичі у безпеці.

Чемпіону Європи зі стрибків у воду Станіслав Оліферчик розповів про те, як його сім'я вирвалася із блокадного Маріуполя.

"Про те, як вони виїжджали з Маріуполя, можна зняти фільм. Уперше, коли оголосили зелений коридор, то мама та сестра сіли в машину до мого дядька і поїхали, але на найближчому блок-посту їх розгорнули. Сказали, що йде потужний обстріл, їдьте назад... Після цього ще днів 16 вони залишалися вдома. В результаті сім'я вибралася 17 березня. Машина мого дядька знаходилася в центрі міста. До неї в нормальних умовах треба пройтися ще хвилин 10. Тобто він залишив машину десь у себе у дворах і йшов до них під обстрілом.

А потім вони разом пробиралися до машини. Моя мама та 10-річна сестра, які взяли з собою лише невелику сумку, йдуть за дядьком, а попереду — обстріли. Стоїть техніка, звучать автоматні черги, все горить, все зруйновано... Я не знаю, як по них не прилетіла якась шалена куля. Або хтось дорогою не вирішив підстрелити, бо це бачите чи переодягнені "нацисти". Жах, звичайно. Але врешті-решт вони виїхали, хоч і не без проблем. У машину десь біля місця водія потрапила куля. Але, на щастя, все обійшлося", - наводить слова Оліферчика news.obozrevatel.com.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Маріуполь продовжує перебувати в облозі окупантів із РФ, а багато людей залишаються у підвалах будинків. Місто практично повністю зруйноване.

Раніше повідомлялося про те, що українських футболісток примусово вивезли з Маріуполя до Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі