Українських футболісток примусово вивезли з Маріуполя до Росії

Поділитися
Українських футболісток примусово вивезли з Маріуполя до Росії На момент початку війни "Маріупольчанка" посідала четверте місце у Вищій лізі жіночого чемпіонату України. © ТСН
Деякі знаходяться на території ДНР.

З Маріуполя російські окупанти силоміць вивезли футболісток української команди "Маріупольчанка".

"Кого змогла, забрала до себе додому у приватний сектор. Команда зараз розірвана – хто з нами, зараз якраз відновлюємо їм документи. У частини не було вибору – вони в Росії, їх вивезли кудись під Новоазовськ (українське місто, яке з 2014 року знаходиться під контролем так званої "ДНР"). Половина дівчат жили в Маріуполі, зараз їх вивезли до Росії. Що вони там робитимуть - ми не знаємо", - розповіла президент клубу Яна Винокурова в інтерв'ю ютуб-каналу "Сьогодні".

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Маріуполь продовжує перебувати в облозі окупантів із РФ, а багато людей залишаються у підвалах будинків. Місто практично повністю зруйноване.

Раніше повідомлялося про те, що бабуся та дідусь українського гімнасту Радивілова загинули в Маріуполі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі