УЄФА змусив Україну провести товариський матч перед грою з Італією

Поділитися
Сергію Реброву цей поєдинок не потрібен.

Європейський союз футбольних асоціацій (УЄФА) змусив Українську асоціацію футболу (УАФ) організувати для збірної України товариський матч перед вирішальним поєдинком з Італією у кваліфікації Євро-2024.

Про це повідомив головний тренер збірної України Сергій Ребров, якого цитує Telegram-канал ВЗБІРНА.

"Спаринг зараз не потрібен, але УЄФА каже нам, що ми маємо грати цю гру. Я вважаю, що він зараз не потрібен, але, на жаль, ми маємо грати цей контрольний матч", – заявив Ребров.

Суперником України стане польський клуб "Лехія". За даними журналіста Віктора Вацка, поєдинок пройде 16 листопада у Гданську у закритому форматі, а команди зможуть робити по 10 замін. УЄФА спочатку хотів, щоб Україна зіграла зі збірною Лаосу 17 листопада.

Варто зазначити, що у збірної Італії 17 листопада відбудеться матч кваліфікації Євро-2024 проти Північної Македонії. Таким чином, збірна України без проведення контрольного матчу могла мати перевагу у фізичній формі до 20 листопада, коли у Леверкузені відбудеться гра з італійцями.

Раніше президент УЄФА Александер Чеферін висловив сподівання, що збірна Італії переможе Україну у боротьбі за путівку на Євро-2024 у групі C та назвав невихід італійців на турнір "катастрофою".

Збірна України у кваліфікації Євро-2024: календар матчів, положення у групі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі