"Проблема в нас": Ребров пояснив труднощі збірної України у матчі з Мальтою

Поділитися
Сергій Ребров © Getty Images
Тренер зазначив, що команді складно даються поєдинки проти таких суперників.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився враженнями від вольової перемоги над Мальтою (3:1) у кваліфікації Євро-2024.

"Рухаємось далі. Це дуже важливі три очки. Суперник зіграв добре. Проблема була в нас. Ми дозволяли мальтійцям створювати забагато моментів. У господарів не було мотивації з турнірної точки зору, вони хотіли показали хорошу гру перед своїми вболівальниками. Думаю, їм це вдалося. Як я вже сказав, проблема була в нас, особливо в першому таймі, де на нас тиснув результат.

Збірній України завжди важко грати проти таких суперників, які сильно закриваються. Це показала і наша попередня зустріч із Мальтою. Це дуже компактна команда. Будь-якій збірній важко за таких умов, якщо не забити швидкий гол. А особливо якщо ти пропускаєш.

Але ми намагалися повернутися, забили два м'ячі, дуже важливо було зробити це в першому таймі. У другому ми не створили багато моментів, але атакували, намагалися забити третій м’яч, щоб почуватися більш комфортно", – цитує Реброва УАФ.

Збірна України має в активі 13 очок у групі C, а кваліфікація Євро-2024 завершиться для команди Реброва вирішальним поєдинком проти Італії 20 листопада.

Збірна України у кваліфікації Євро-2024: календар матчів, положення у групі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі