Збірна України здобула вольову перемогу над Мальтою у кваліфікації Євро-2024

Відео
Поділитися
Команда Сергія Реброва здобула важливі три очки.

17 жовтня збірна України провела матч на виїзді проти Мальти у восьмому турі групи C відбірного турніру Євро-2024.

Команда Сергія Реброва здобула перемогу з рахунком 3:1.

Мальтійці несподівано вийшли вперед на 12-й хвилині, коли Пол Мбонг отримав пас на хід і пробив, а м'яч від Трубіна залетів у сітку воріт.

Проте ще до перерви українці повели у рахунку. Спочатку Камензулі підправив невдалий удар Судакова у власні ворота, після чого гості заробили пенальті за фол на Мудрику. Покарання виконав Довбик ударом низом – 2:1.

Мальта могла швидко зрівняти рахунок, однак Гійом'є влучив у поперечину, після чого свій шанс не використав Мудрик, з ударом якого впорався воротар.

У другому таймі Україна продовжила домінувати, а мальтійці шукали свій шанс у контратаках. Остаточний рахунок наприкінці встановив Мудрик, який прорвався флангом і завдав класного удару в дальній кут.

Мальта – Україна – 1:3

Голи: Пол Мбонг, 12 – Камензулі, 38 (автогол), Довбик, 43 (з пенальті), Мудрик, 85

Мальта: Бонелло, Д. Мбонг, С. Борг, Пепе, Ж. Борг, Камензулі, Гійом'є (Пізані, 88), Н. Мускат (Крістенсен, 68), Янкам, Нвоко (Сатаріано, 68), П. Мбонг (Монтебелло, 88)

Україна: Трубін, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Сидорчук, Зінченко (Піхальонок, 87), Ванат (Конопля, 67), Судаков (Назарина, 67), Мудрик, Довбик

Попередження: Пізані – Матвієнко, Зубков

Відеоогляд матчу доступний за посиланням.

Мальта зазнала сьомої поразки у сьомому матчі групи C, тоді як Україна здобула четверту перемогу за одного нічийного результату та двох поразок.

Команда Сергія Реброва має в активі 13 очок, а кваліфікація Євро-2024 завершиться для українців вирішальним поєдинком проти Італії 20 листопада. У рамках ігрового дня італійці програли Англії з рахунком 1:3 – британці гарантували собі вихід на чемпіонат Європи.

Раніше стало відомо, де відбудеться номінально домашній матч збірної України проти Італії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі