УАФ не продовжить контракт із Петраковим, Ребров стане новим головним тренером збірної України – ЗМІ

Поділитися
УАФ не продовжить контракт із Петраковим, Ребров стане новим головним тренером збірної України – ЗМІ Ребров очолює "Аль-Айн" з минулого року © Al Ain FC
Національна команда збереться наступного року під керівництвом нового тренерського штабу.

Українська асоціація футболу не продовжуватиме контракт із головним тренером національної збірної Олександром Петраковим.

Як повідомив журналіст Ігор Бурбас, це питання навіть не розглядалося на Виконкомі УАФ минулого тижня, коли було підписано нові контракти з головними тренерами молодіжної та юнацької збірних України Русланом Ротанем та Сергієм Нагорняком відповідно.

Угода з Петраковим закінчується днями. При цьому джерело стверджує, що наступним наставником збірної стане Сергій Ребров, який уже погодив усі деталі контракту з УАФ.

Ребров залишається головним тренером клубу з ОАЕ "Аль-Айн". Якщо фахівець залишиться у клубі до літа, то березневий збір національної команди проведе його тренерський штаб.

Нагадаємо, збірна України не змогла пробитися на ЧС-2022. Наступний офіційний матч команда проведе 26 березня у відборі на Євро-2022 проти Англії.

Раніше Ребров прокоментував своє можливе призначення наставником збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі