УАФ звернулася до УЄФА через проведення турніру в Росії

Поділитися
УАФ звернулася до УЄФА через проведення турніру в Росії УАФ потребує пояснень © УАФ
Турнір може пройти в РФ.

УАФ направила до УЄФА листа з проханням надати роз'яснення інформації про можливе проведення міжнародного турніру під егідою союзу в Росії.

"Нас особливо стурбувала нещодавня новина на сайті РФС та місцевих ЗМІ про те, що Росія прийматиме у себе футбольний турнір серед юнацьких збірних під егідою УЄФА. Якщо зазначена заява РФС відповідає дійсності, цей турнір стане першим міжнародним заходом, проведеним у країні-агресорі з початку війни в Україні, засудженій усім цивілізованим світом, і фактично буде порушенням санкцій, справедливо накладених ФІФА та УЄФА на Росію. Щиро віримо, що вищезгадана заява РФС є неправдивою, і звертаємося за підтвердженням цього", — йдеться у повідомленні на ім'я генерального секретаря УЄФА Теодора Теодорідіса.

Нагадаємо, вчора, 23 грудня, з'явилася інформація про те, що УЄФА та РФС домовилися про проведення міжнародного турніру для юнацьких збірних у Волгограді.

Змагання нібито планують організувати у травні наступного року, а служба комунікацій РФС зазначила, що домовленості між сторонами було досягнуто ще кілька місяців тому.

Раніше в УЄФА підтвердили своє попередження про можливе вилучення України з організації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі