Названо ім'я наставника, який може замінити Петракова на посаді головного тренера збірної України

Поділитися
Названо ім'я наставника, який може замінити Петракова на посаді головного тренера збірної України Ребров міг очолити збірну ще минулого літа © Al Ain FC
Кандидат є досить очевидним.

Наставник "Аль-Айна" Сергій Ребров залишається пріоритетним варіантом для УАФ на заміну Олександра Петракова у збірній України, повідомляє ютуб-канал "Татотаке".

За інформацією джерела, є проблема з контрактом Реброва. Договір завершується у травні, а відбір на Євро-2024 стартує у березні. Поки що немає розуміння, як можна вирішити цю проблему.

Крім того, є питання щодо азіатської Ліги чемпіонів. Цей турнір є пріоритетним для клубу, але основні матчі розпочнуться вже влітку, і якщо команда Реброва подолає груповий етап, то на ігри плей-офф керівництво не захоче відпускати Реброва.

Нагадаємо, у червні минулого року Ребров став головним тренером команди "Аль-Айн". На початку серпня після відходу Андрія Шевченка Реброва називали головним кандидатом на посаду нового наставника збірної України, проте клуб з ОАЕ та Ребрів не зуміли домовитися про розірвання контракту, а команду очолив Олександр Петраков.

Раніше повідомлялося, що український тренер Ребров виграв перший трофей в ОАЕ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі