У збірній Македонії погодилися зі справедливістю результату матчу з Україною

Поділитися
У збірній Македонії погодилися зі справедливістю результату матчу з Україною Македонці вважають почесним, що їх команда зуміла нав'язати боротьбу Україні © ffm.mk
Збірна України у Львові в напруженому матчі здолала Македонія-1:0. Македонці пишаються тим, що вони зуміли дати бій дійсно сильній команді.

У збірній Македонії погодилися зі справедливістю результату матчу з Україною, в якому була зафіксована перемога "синьо-жовтих" 1:0.

Футболісти та представники тренерського штабу балканців вважають, що вони дали бій дійсно сильній команді.

"Ми пропустили, як кажуть, гол в роздягальню і, думаю, по ходу поєдинку заслуговували кращої долі. Віддам належне своїм партнерам за їх героїчні зусилля. Повірте, дати бій української збірної на її полі - це дорогого коштує", - зізнався в коментарі для видання "Команда" один з найкращих на полі у складі македонців Бесарт Абдураими.

Читайте також: У Білорусі вважають, що Україна обіграла команду незаслужено

Нагадаємо, українці забили гол в доданий арбітром час в першому таймі, коли Сергій Сидорчук вдало зіграв після двухходовки Євген Коноплянка, Андрій Ярмоленко. Після перерви "синьо-жовті" мали кілька реальних нагод збільшити рахунок, проте спочатку Ярмоленко не реалізував пенальті, а потім надійно ыграли захисники і воротар македонців.

Головний тренер Македонії Бошко Джуровскі вважає, що збірна України заслужила перемогу.

"Ми не забили гол, але я пишаюся своєю командою і вважаю, що в неї гарне майбутнє. У нас молодий колектив, і я вважаю, що ми робимо все потрібне для росту. Також вітаю Україну з перемогою. Вони показали найкращий рівень, ніж у попередніх матчах і заслужили на такий результат", - цитує наставника football.ua.

Додамо, що незважаючи на другу поспіль перемогу, українці як і раніше залишаються на третьому місці в групі С. Першими йдуть словаки, на другому місці - Іспанія.

Відзначимо, що головний тренер збірної України Михайло Фоменко після перемоги над Македонією підкреслив, що група С - дуже складна для його команди по набору суперників. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі