У "Металісті" задоволені жеребкуванням у ЛЧ і поки не думають про рішення УЄФА

Поділитися
У "Металісті" задоволені жеребкуванням у ЛЧ і поки не думають про рішення УЄФА © rush.org.ua
У переддень засідання УЄФА щодо договірного матчу керівництво харківського клубу хоче, щоб команда була зосереджена на футболі.

У "Металісті" задоволені результатами жеребкування четвертого кваліфайн-раунду Ліги Чемпіонів, згідно з якими харків'яни зустрінуться з німецьким "Шальке".

"У нас не було особливих переваг. На цьому етапі всі 5 можливих варіантів - клуби європейського топ-рівня."Шальке" - семиразовий чемпіон Німеччини, посідає 14-те місце у рейтингу клубів УЄФА. Це команда з багатими традиціями. В її складі грає багато гравців різних збірних. Для нас честь грати з "Шальке", але ми впевнені у своїх силах", - зазначив віце-президент клубу Костянтин Пивоваров.

Оцінюючи шанси харків'ян на вихід в основний раунд змагань у Лізі Чемпіонів, Пивоваров був досить оптимістичний.

"Ви знаєте, перед початком протистояння шанси завжди рівні - 50 на 50. Я впевнений, що Мирон Маркевич і футболісти будуть дуже серйозно готуватися до матчів. Ми зі свого боку зробимо все, щоб ця підготовка була максимально продуктивною, а мотивація, в тому числі і фінансова, відповідала рівню головного футбольного змагання Європи".

Один з лідерів "Металіста", півзахисник Едмар зазначив, що його партнери рвуться у бій і готові завершити його на свою користь.

"Настрій у наших хлопців після жеребкування бойовий, всі горять бажанням битися з "Шальке". Головне - не допускати помилок в цих матчах, німці рідко за це прощають своїх суперників. Ми повинні зіграти з ними на одному, гідному рівні. Знаєте, адже у нас теж дуже хороша команда зараз", - підсумував бразилець з українським паспортом.

Втім, як відомо, доля "Металіста" у ЛЧ зараз залежить не від самої команди, і навіть не від "Шальке", а від УЄФА. Футбольний орган повинен прийняти рішення щодо договірного матчу з "Карпатами" - вирішальний момент настане 13 серпня.

"Я б не хотів дуже заглиблюватися в цю тему - зараз нею займаються клубні юристи. Ми щодня працюємо над цим питанням. Але пріоритетний для нас саме футбол і вболівальники. На порядку денному у нас підготовка до матчу з "Волинню", а вже через півтора тижні - матч Ліги Чемпіонів", - зазначив віце-президент "Металіста" Пивоваров.

Нагадаємо, що згідно з жеребкуванням, "Металіст" проведе перший матч з "Шальке" 21 серпня у Гельзенкірхені, а через шість днів - у Харкові відбудеться поєдинок. !zn

Читайте також:

У Греції хотіли бути присутніми на жеребкуванні Ліги Чемпіонів разом з "Металістом"

Харківський "Металіст" продовжує шукати варіанти для посилення складу

Після перемоги "Металіста" Маркевич говорив про спеку, його візаві - про "хворобливий урок"

Юрію Максимову з "Металурга" не пробачили двох поразок за тиждень - він відправлений у відставку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі