У матчі-відповіді "Шахтар" покаже абсолютно іншу гру - тренер "Боруссії"

Поділитися
У матчі-відповіді Марко Розе © ФК Шахтер
Марко Розе впевнений, що українська команда себе ще покаже.

Головний тренер менхенгладбахської "Боруссії" Марко Розе прокоментував перемогу над донецьким "Шахтарем" з рахунком 6:0 в Лізі чемпіонів.

"Не беруся ні обговорювати, ні судити нашого суперника. Єдине, що можу сказати, цілком може бути, що "Шахтар" очікував від нас не ту гру, яку ми показали. Думаю, через три тижні в Менхенгладбасі "гірники" покажуть зовсім іншу гру.

Перемога була заслуженою. Ми забили чимало красивих голів. Особливо мене вразив другий і третій. Що стосується суперника, то у нього багато чого не вийшло. 6:0 - незвичайний рахунок для "Шахтаря", саме тому я вважаю, що матч-відповідь буде іншою.

Я не вважаю, що ми зробили щось надприродне. Не пропустили жодного м'яча, але це наслідок проведеної роботи. І нам ще потрібно працювати", - сказав Розе.

Наступний матч у групі ЛЧ "Шахтар" проведе також проти "Боруссії", але вже в Німеччині. Поєдинок запланований на 25 листопада.

"Шахтар" - "Боруссія" М - 0:6: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі