Поразка від "Боруссії" стала приниженням "Шахтаря" - Каштру

Поділитися
Поразка від "Шахтар" пропустив шість голів © ФК Шахтер
Донеччани були знищені в Києві.

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру розповів про розгромну поразку від менхенгладбахської "Боруссії" (0:6) в рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Ми не існували як команда. Провели жахливу, дуже слабку гру. Чи не змогли пресингувати, контролювати глибину. Перший тайм показує, ким ми були в цьому матчі. Нуль фолів. В атаці команда не створювала ніяких проблем супернику. Нас не здивувало, як грала "Боруссія", нас здивувало те, як ми себе показали. Жахливий вечір, але він не останній такий в житті. Життя складається з таких і хороших моментів.

Команда, яка 2 тижні тому домоглася фантастичного результату в Мадриді, сьогодні не може пройти через суперника і створити йому будь-які складності. Такий результат став приниженням для нас. Ми втратили 3 очка, але будемо продовжувати боротися до останньої секунди і постараємося додати", - повідомив Каштру в ефірі телеканалів "Футбол".

Нагадаємо, "Шахтар" в матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів програв менхенгладбахській "Боруссії" з рахунком 0:6.

Таким чином, "Боруссія" набрала п'ять очок і тепер випереджає донеччан на один набраний пункт.

"Шахтар" розпочав груповий етап перемогою над "Реалом" на виїзді з рахунком 3:2. У другому турі "гірники" зіграли внічию з італійським "Інтером" - 0:0.

Наступний матч в групі ЛЧ "Шахтар" проведе також проти "Боруссії", але вже в Німеччині. Поєдинок запланований на 25 листопада.

Раніше повідомлялося про те, що Гвардіола назвав абсурдом успіхи "Шахтаря" в Лізі чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі