У "Маріуполі" спростували інформацію про припинення існування футбольного клубу

Поділитися
У База та стадіон клубу зруйновані © ФК Іллічівець
Команда та клуб продовжать своє існування.

Віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін прокоментував чутки про те, що азовський клуб припинив своє існування.

"За час своєї кар'єри у спортивному менеджменті я регулярно стикався з різними фейками, спрямованими проти нашого клубу, і вже перестав звертати увагу на підступи "доброзичливців". Але зараз, коли наша країна героїчно бореться проти рашизму, створювати "зради" на порожньому місці - це однозначно працюватиме на нашого ворога.

І я дуже розраховую, що йдеться про кричущу некомпетентність і банальну спрагу трафіку на скандалі, а не про участь в ІПСО на боці ворога. А всім нашим недоброзичливцям я відповім просто – не дочекаєтеся, український Маріуполь жив, живе та житиме у нашій прекрасній країні. І я не уявляю наше місто без футболу", – написав Санін у Facebook.

Учора, 27 квітня, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що наказом Андрія Саніна в період військового стану було припинено дію контрактів з усіма співробітниками маріупольського клубу, які звільнені від виконання своїх зобов'язань за трудовими договорами, а клуб припинив своє існування.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Маріуполь продовжує перебувати в облозі окупантів із РФ, а багато людей залишаються у підвалах будинків. Місто практично повністю зруйноване.

Раніше повідомлялося про те, що віце-президент клубу УПЛ "Маріуполь" провів 25 днів у блокаді та оцінив руйнування у місті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі