Віце-президент клубу УПЛ "Маріуполь" провів 25 днів у блокаді та оцінив руйнування у місті

Поділитися
Віце-президент клубу УПЛ Санін зумів вижити у блокаді © Футбол 1
Андрій Санін зазначив, що постраждала вся інфраструктура клубу.

Віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін розповів про стан інфраструктури клубу та ситуацію в місті, яке продовжують руйнувати російські окупанти.

Топ-менеджер клубу УПЛ 25 днів перебував у блокадному Маріуполі, але зумів вибратися.

"90% міста зруйновано? Боюся, що це ще дуже оптимістична оцінка, з того, що я бачив - місто повністю знищене, цілих будівель не залишилося взагалі.

За останньою доступною мені інформацією - всі наші спортивні об'єкти (стадіон ім. Бойка, Спортивний комплекс "Іллічівець", футбольна база, тренувальні поля, головний офіс клубу) так чи інакше постраждали від артилерійських та бомбових ударів. Повний масштаб руйнувань зможемо встановити лише після закінчення бойових дій", - сказав Санін в інтерв'ю Fanday.net.

Cанін також зазначив, що клуб більше не має фінансування:

"Ми втратили всі джерела комерційних доходів, фінансування клубу також призупинено, тому в форс-мажорних обставинах, що склалися, ми не можемо виконувати свої фінансові зобов'язання, від чого раніше наш клуб ніколи не відступав, зарплата виплачувалася без будь-яких затримок двічі на місяць.

Але навіть у цій складній ситуації ми змогли виплатити в повному розмірі зарплату за лютий 2022-го, а в березні ми виплатили гроші більшій частині персоналу клубу, кого змогли ідентифікувати, як тих, хто вижив, гідну матеріальну допомогу".

Раніше повідомлялося про те, що клуби УПЛ розглядають два варіанти завершення сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі