У "Динамо" чекають пом'якшення дискваліфікації Ярмоленка в єврокубках

Поділитися
У "Динамо" чекають пом'якшення дискваліфікації Ярмоленка в єврокубках "Динамо" подало апеляцію на рішення УЄФА про дискваліфікацію Ярмоленко
У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Ґенґама" Андрій Ярмоленко отримав червону картку. Трохи пізніше УЄФА виписала лідеру киян три матчі дискваліфікації.

Генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе розповів, що в його клубі направили в УЄФА апеляцію з приводу занадто суворою дискваліфікації Андрія Ярмоленка у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти французького "Ґенґама".

Нагадаємо, що 19 лютого у Ґенґамі динамівець отримав червону картку за фол на суперника. Ярмоленко автоматично пропустив поєдинок у Києві, проте вже після того, як динамівці успішно подолали французький бар'єр, стало відомо про 3-матчевої дискваліфікації. Таким чином, цілком імовірно, що Сергію Реброву доведеться обходиться без одного з лідерів у протистоянні з "Евертоном" на стадії 1/8 фіналу.

"Я думаю, що дискваліфікація несправедлива. Це зовсім не той фол, який заслуговує на три матчі дискваліфікації. Я думаю, що Апеляційний суд повинен винести трохи менше покарання, ніж було прийнято. Ми написали оскарження, наступного тижня маємо отримати відповідь", - цитує динамівського гендира Sport.ua.

При цьому Чохоналидзе підкреслив, що таку ж триматчеву дискваліфікацію Юнеса Беланди, якого вигнали з поля через п'ять хвилин після Ярмоленко, "Динамо" не оскаржуватиме.

"На покарання Беланди ми не подавали апеляцію. Під час епізоду з вилученням Він побачив, що нібито ніхто не дивиться на нього. Він втратив м'яч з-за того, що з ним вчинили неправильно, і відповів тим же. А суддя помітив це", - розповів Чохонелідзе.

Нагадаємо, що "Динамо" обіграло "Генгам" у Києві 3:1 після виїзної поразки 1:2 і вийшов у 1/8 фіналу Ліги Європи.

Читайте також: "Дніпро" та "Динамо" мають впевнено крокувати до чвертьфіналу Ліги Європи - експерт

Після матчу в Ґенґамі Ярмоленко зізнався, що підвів Динамо з вилученням у виїзному поєдинку 1/16 фіналу. За словами футболіста, йому слід було тримати свої емоції під контролем.

"Зараз визнаю, що підвів команду: матч розвивався в нашу користь - і, не будь видалення, ми Генгаме як мінімум, не програли б", - заявив динамівський вінгер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі