Суддя не дозволив "Динамо" обіграти "Ґенґам" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи

Поділитися
Суддя не дозволив "Динамо" обіграти "Ґенґам" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи Славко Вінчіч показав динамівцем дві червоні картки
"Динамо" забило гол на початку поєдинку, поступово йшло до впевненої перемоги, проте за кілька хвилин до перерви кияни виявилися удев'ятьох. Суперник скористався чисельною перевагою.

Київське "Динамо" програло 1:2 на виїзді французькому "Ґенґаму" в рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи.

На гол Мігеля Велозу на 18-й хвилині французи відповіли точними ударами Клаудіо Бовю Мустафи Діалло у другій половині другого тайму. Кияни провели більшу частину матчу удев'ятьох - були видалені Андрій Ярмоленко та Юнес Беланда. Також суддя Славко Вінчіч показав футболістам "Динамо" чотири жовтих картки.

поєдинок відбудеться 26 лютого в Києві на НСК "Олімпійський". Додамо, що через дискваліфікацію пропустить гру в Києві Ярмоленко, Беланда, а також Сергій Сидорчук.

Матч розпочався для киян не зовсім вдало, адже вже на стартових хвилинах Джермейн Ленс отримав ушкодження, після якого голландець був змушений покинути поле. Однак незабаром настрій у "Динамо" піднялося: стрімка триходівка завершилася точним ударом Мігеля Велозу. На ударну позицію м'яч йому доставили Сергій Сидорчук та Артем Кравець.

Динамівці погасили стартовий запал "червоно-чорних" і могли подвоїти перевагу. Але якісь п'ять хвилин повністю змінили хід гри. Спочатку Андрій Ярмоленко отримав червону картку за те, що збив Санкаре. Треба зазначити, що за мить до цього епізоду французи жескто зіграли проти Сидорчука, однак суддя не помітив фолу. Невдовзі сам потерпілий залишив поле, а замість нього вийшов Юнес Беланда.

Але йому судилося провести в грі буквально дві хвилини: марокканець виявив емоції і був відправлений у роздягальню слідом за Ярмоленка.

Після перерви кияни повністю зосередилися на обороні, і досить тривалий ігровий відрізок успішно захищалися. Добре грав Шовковський, а йому допомагали Віда, Драгович, Рибалка та інші. Однак період з 70-х по 80-ю хвилини став фатальним для команди Реброва. Протягом трьох хвилин французи вийшли вперед, причому обидва голи були забиті головою і практично з однієї і тієї ж позиції.

Також необхідно додати, що Жослен Гурвеннек вгадав із замінами: у першому голі пас на Бовю віддав Тібо Жіррес, син відомого у минулому хавбека збірної Франції Алена Жіресса, а Мустафа Діалло вийшов на поле буквально за хвилину до гольового епізоду.

на Жаль, але зрівняти рахунок киянам так і не вдалося: за час, що залишився підопічні Сергія Реброва провели максимум дві контратаки, які завершлись нічим.

"Генгам" (Франція) - "Динамо" (Україна) - 2:1 (0:1)

Голи: Велозу, 19 (0:1). Бовю, 72 (1:1). Діалло, 75 (2:1).

"Генгам": Лессль, Якобсен, Сорбон, Левек, Кербра, Матіс (Діалло, 73), Пьє, Санкаре, Ятабаре (Жіресс, 68), Бовю, Манданн (Марва, 46).

"Динамо": Шовковський, Антунеш, Драгович, Сілва, Віда, Велозу, Рибалка, Сидорчук (Беланда, 41), Ленс (Гусєв, 7. Хачеріді, 76), Кравець, Ярмоленко.

Попередження: Манданн, 16. Сидорчук, 21. Санкаре, 34. Рибалка, 45. Гусєв, 45+2. Левек, 66. Виду, 88.

Видалити: Ярмоленко (Динамо К), 39. Беланда (Динамо К), 45.

Суддя: Вінчіч (Словенія).

19 лютого. Генгам. Стадіон "Стад Дю Рудуру".

Додамо, що в Києві динамівців влаштує перемога з рахунком 1:0.

Ще один представник України в плей-офф Ліги Європи дніпропетровський "Дніпро" впевнено здолав на своєму полі в Києві грецький "Олімпіакос" 2:0. Голи на свій рахунок записали Джаба Канкава та Руслан Ротань. Маючи перевагу в два голи, підопічні Мирона Маркевича у матчі 26 лютого в Піреї можуть зосередитися на обороні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі