Ярмоленко вважає, що підвів "Динамо" з вилученням у матчі з "Генгамом"

Поділитися
Ярмоленко вважає, що підвів "Динамо" з вилученням у матчі з "Генгамом" Видалення Андрія Ярмоленка стало для "Динамо" громом серед ясного неба
На 40-й хвилині першого поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи динамівці в гостях перемагали "Ґенґам" 1:0. Однак тут у справу втрутився суддя.

Лідер атак "Динамо" Андрій Ярмоленко вважає, що суддя занадто суворо вступив в епізоді з його порушенням у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Ґенґама".

Ярмоленко вважає, що в тому моменті він заслуговував максимум жовту картку. При цьому динамівець визнав, що через емоцій він підвів свою команду, адже в підсумку, поєдинок 19 лютого завершився перемогою французів з рахунком 2:1.

"Зараз визнаю, що підвів команду: матч розвивався в нашу користь - і, не будь видалення, ми б у Ґенґамі як мінімум, не програли", - цитує динамівця "Спорт-Экспресс в Украине".

"Брехати не буду: свідомо йшов на фол, тому що бачив лежачого на газоні Сидора з кровоточить відкритою раною, але ні пробегавший повз з м'ячем суперник, ні суддя на це не реагували. Сам Серьога не відразу зрозумів, що сталося. В той момент мені здавалося, що фол - єдиний спосіб зупинити гру і дозволити лікарям вийти на поле. до моменту мого видалення я був заведений, і емоції зіграли зі мною злий жарт. Але навіть з холодною головою переглянувши епізод в різних ракурсах, впевнений: напрацював в ньому максимум на жовту картку", - додав Ярмоленко.

Ярмоленко вважає, що і в епізоді, який стався через кілька хвилин, суддя перегнув палицю, коли видалив Юнеса Беланду.

"Юнес зачепив ногу суперника, зробивши підніжку, але суперник упав на газон як підкошений. У серйозних дербі кшталт "Барселона" - "Реал" або, скажімо, "Динамо" - "Шахтар" таких епізодів трапляється п'ять-шість за гру. Уявляєте, скільки людей залишилося б на поле, якби в цих матчах такий суддя?" - запитує Ярмоленко.

Нагадаємо, що Ярмоленко і Беланда з-за вилучень пропустять матч у Києві 26 лютого. У ньому киян влаштує перемога 1:0.

Після матчу з "Ґенґамом" президент "Динамо" назвав дії словенського арбітра Славко Вінчича бандитизмом на футбольному полі. За його словами, якщо б суддя зупинив гру, коли травму отримав Сергій Сидорчук, це допомогло б футболістам тримати себе в руках

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі