У Бразилії згоріла шестиметрова копія Кубка світу

Поділитися
У Бразилії згоріла шестиметрова копія Кубка світу Шестиметрова копія Кубка світу згоріла вщент
Вже давно відомо, що у Бразилії далеко не всі з нетерпінням чекають головного футбольного старту чотириріччя. Цього разу в поліції розслідують подію в місті, куди незабаром завітає збірна Бразилії.

Невідомі спалили шестиметрову копію Кубка світу у бразильському місті Терезополіс, поруч з яким розташовано тренувальну базу збірної Бразилії.

Саме в цьому місці бразильці будуть готуватися до домашнього чемпіонату світу, який стартує 12 червня.

Повідомляють, що зловмисники знищили копію Кубка світу, яка була виставлена на огляд на одній з головних міських вулиць. Мер міста пообіцяв знайти і суворо покарати винних, проводиться розслідування.

Втім, одна з версій події - коротке замикання в системі освітлення монумента - принаймні, про це заявляють у міській пожежній охороні.

Це не перший випадок пошкодження сувенірної символіки чемпіонату світу. Атак хуліганів в різний час зазнавали великі футбольні м'ячі і фігура талісмана ЧС - Фулеко.

У минулому році, під час проведення Кубка Конфедерацій понад мільйон жителів вийшли на вулиці на знак протесту проти великих видатків на проведення ЧС.

Зазначимо, що під час чемпіонату світу збірна Бразилії буде тренуватися у комплексі Granja Comary на околиці Терезополіс. На базу команда заїде вже через шість днів і почне тренування з наступного тижня. Нагадаємо, що бразильці відкриють мундіаль матчем з Хорватією. Поєдинок відбудеться 12 червня о 23:00 у Сан-Паулу. Окрім хорватів пентакампеони зустрінуться з Мексикою та Камеруном. !zn

Читайте також:

Бразильська поліція просить гостей ЧС-2014 не кричати, коли їх будуть грабувати

В Ріо представили офіційний м'яч бразильського мундіалю

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі