У боротьбі за контракт Андрія Ярмоленка зійдуться "Мілан" і "Ліверпуль"

Поділитися
У боротьбі за контракт Андрія Ярмоленка зійдуться "Мілан" і "Ліверпуль" © uefa.com
Слідом за інформацією про інтерес провідних європейських клубів до українського хавбека Євгена Коноплянки, з'явилося повідомлення, яке стосується ще одного представника талановитого покоління.

Англійський "Ліверпуль" та італійський "Мілан" взимку зроблять чергову пропозицію "Динамо" по 24-річному півзахисникові киян Андрію Ярмоленку.

Нагадаємо, що влітку "Червоні" пропонували за Ярмоленка 20 мільйонів фунтів, але "Динамо" відповіло відмовою. Однак це не остудило інтерес мерсисайдців: очікується, що скаути англійців приїдуть на матч збірних України і Франції, де і будуть спостерігати за діями Андрія, повідомляє Sports Direct News.

"Мілан" також цікавиться вінгером збірної України. Італійський клуб стежить за Ярмоленка ще з зими 2012-го року. Повідомляється, що "россонері", як і "Ліверпуль", в січні збираються зробити " Динамо " пропозицію щодо трансферу Андрія.

Нагадаємо, що взимку 2013-го до Ярмоленко був певний інтерес з боку "Реала". Втім, сам гравець спростував будь-які переговори, відзначивши, що хоче виграти з "Динамо" якийсь титул, а потім вже думати про продовження кар'єри в іноземній клубі. А за кілька днів до закриття трансферного вікна "Динамо" відхилив офіційну пропозицію щодо Ярмоленка з боку російського "Зеніту" - тоді пітерці не зуміли потягнути трансфер футболіста.

Раніше повідомлялося, що інтерес до ще одного талановитого хаву збірної України - Євгену Коноплянці - виявляє ряд європейських топ-клубів, у тому числі ПСЖ, МЮ та "Боруссія".!zn

Читайте також:

Ярмоленко розсекретив "зброю", якою можна перемогти збірну Франції

Блохін розповів, за скільки готовий відпустити Ярмоленка і Хачеріді

ФІФА оголосила список претендентів на Золотий м'яч

Збірній України побудують тренувальну базу в Криму майже за 150 мільйонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі