"Це ганьба": головний тренер "Аріса" розкритикував футболістів "Динамо" за поведінку після матчу

Поділитися
© Сайт ФК "Динамо Київ"
Кияни пригадали уболівальникам грецького клубу банер про "Азов".

Головний тренер грецького "Аріса" Апостолос Терзіс прокоментував дії футболістів київського "Динамо", які після матчу кваліфікації Ліги конференцій жестикулювали у бік фан-сектора гостей.

"Ми тут, щоб запобігати насильству, а не підбурювати його. Для такого великого клубу з такими великими футболістами соромно підходити до вболівальників суперника і жестикулювати.

Вам нема чого ходити до них і жестикулювати. Браво нашим уболівальникам. Ми виступаємо проти насильства і намагаємось його запобігати. Те, що сталося – це ганьба", - цитує Терзіса Tribuna.com.

Ігровий час завершився на користь киян із рахунком 2:1 після поразки 0:1 у першій грі, а у серії пенальті українська команда перемогла з рахунком 6:5.

Грецькі вболівальники під час першого поєдинку у Салоніках вивісили на трибунах банер Smash Azov nazis ("Знищити нацистів "Азова").

"Динамо" після другої гри опублікувало в Instagram фото з написом "Азов" – герої України". Також клуб залишив підпис: "Відправили жалюгідні провокації назад в Грецію".

У плей-офф кваліфікації Ліги конференцій "Динамо" розіграє путівку до групового етапу з турецьким "Бешикташем". Перший матч буде домашнім для підопічних Луческу і пройде 24 серпня, а гра-відповідь відбудеться 31 серпня в Туреччині.

"Динамо" пройшло "Аріс" у Лізі конференцій: відеоогляд матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі