"Динамо" перемогло "Аріс" у серії пенальті та вийшло на "Бешикташ" у відборі Ліги конференцій

Відео
Поділитися
© Сайт ФК "Динамо Київ"
Команда Мірчі Луческу залишилася у єврокубку.

17 серпнякиївське "Динамо" приймало грецький "Аріс" у рамках матчу-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги конференцій.

Номінально домашній поєдинок для киян через війну проходив у румунському Бухаресті. Перша гра у Греції завершилася поразкою динамівців із рахунком 0:1.

Кияни володіли ініціативою, але пропустили першими. На 39-й хвилині колишній футболіст "Шахтаря" Джурасек підставив ногу та переправив м'яч у ворота після скидки від Пальми. Однак ще до перерви Волошин після м'якого закидання від Сидорчука ударом головою перекинув воротаря – 1:1.

У другому таймі кияни продовжили йти вперед і повели у рахунку на 85-й хвилині: Караваєв після діагоналі від партнера наважився на удар у дотик, а воротар врятувати гостей не зумів.

Поєдинок перейшов у додатковий час. На початку другого додаткового тайму "Аріс" залишився у меншості після вилучення Павічича, проте кияни цим не скористалися.

Гра перейшла в серію пенальті, в якій вирішальну спробу не реалізував Одубаджо, який м'яч над воротами запустив - 6:5.

Після фінального свистка футболісти "Динамо" емоційно відзначали перемогу та зверталися до грецького фан-сектора, після чого арбітр роздав кілька жовтих карток.

"Динамо" – "Аріс" – 2:1 (6:5 – пен.) (перший матч – 0:1)

Голи: Волошин, 45, Караваєв, 85 – Джурасек, 38

"Динамо": Бущан, Тимчик (Караваєв, 72), Дячук, Сирота, Дубінчак, Шапаренко (Андрієвський, 72), Сидорчук (Бражко, 72), Буяльський, Ярмоленко (Перріс, 106), Ванат (Беніто, 106), Волошин (Діалло, 82)

"Аріс": Хутесіотіс, Монтоя, Фабіано, Одубаджо, Феррарі, Джурасек (Рупп, 59), Жан Жюль (Самора, 106), Даріда (Павічич, 75), Моберг-Карлссон (Менендес, 59), Морон (Христодулопулос, 82), Пальма (Матарріта, 82)

Попередження: Сирота, Андрієвський, Бущан, Дубінчак – Пальма, Матарріта, Одубаджо, Христодулопулос

Вилучення: Павічич, 106

Відеоогляд матчу

У плей-офф кваліфікації Ліги конференцій "Динамо" розіграє путівку до групового етапу з турецьким "Бешикташем". Перший матч буде домашнім для підопічних Луческу і пройде 24 серпня, а гра-відповідь відбудеться 31 серпня в Туреччині.

Нагадаємо, раніше УАФ звернулася до УЄФА через банера грецьких фанатів про "Азов" на матчі "Аріс" – "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі